MINE EGNE ERFARINGER

Jeg har siden jeg var barn døjet med allergiske reaktioner over for græspollen og i mit voksenliv begyndte jeg også at reagere på pollen fra birk og hassel. Jeg brugte både øjendråber, næsespray og antihistaminer for at klare mig gennem dagen, men en af bivirkningerne var at jeg blev så træt.

Efter jeg har styrket mit immunforsvar og foretaget få kostændringer, så er det ikke længere nødvendigt for mig at bruge hverken øjendråber, næsespray eller antihistaminer i pollensæsonen og energien er tilbage.

Siden jeg var teenager og langt op i mit voksne liv har jeg været stærkt plaget af acne og store betændte bumser. Jeg har prøvet alle tænkelige produkter på markedet incl. de meget kraftige piller, som kan give fosterskader, hvis man bliver gravid. Der var intet der hjalp mig.

Efter jeg har foretaget få kostændringer og styrket min krop med de vitaminer og mineraler den var i underskud af, er det helt slut med acne og betændte bumser.