HVAD KAN JEG TILBYDE?

Kostvejledning
1. samtale – 1½ time
Jeg sender et spørgeskema til dig, som bl.a. omhandler dine spisevaner, motionsvaner, fordøjelse, energiniveau, stressniveau og søvn. Jeg analyserer dit udfyldte spørgeskema, som jeg tager udgangspunkt i til vores første samtale.

Inden vi mødes vil jeg endvidere opfordre dig til at sende billeder af alle dine måltider i løbet af 3 dage. Jo mere jeg ved om dine spisevaner, livsstil og ønsker jo bedre kan jeg give dig en personlig rådgivning tilpasset dine behov.

Vi har forskellige behov, nogle ønsker resultater her og nu, mens andre ønsker et længere forløb. Vi finder sammen den optimale plan for dig.

Opfølgningssamtaler – 30 minutter
Jeg vil anbefale dig et forløb på mindst et par vejledninger for at følge op på resultaterne, holde motivationen og løbende få justeret planen til dine aktuelle behov.

Du får:
– Personlig kostplan
– Rådgivning i vitaminer, mineraler, fedtstoffer og urter
– Links til super sunde og inspirerende opskrifter
– Fri kontakt til mig under forløbet

Nye kostvaner skal være til at leve med…

Det er vigtigt, at du ikke oplever de nye kostvaner som en kur, men som starten på en livsstilsændring. Det er derfor vigtigt for mig, at nye kostvaner tilpasses dig og dine behov – der hvor du er nu.

Kostændringer behøver ikke vende fuldstændig op og ned på din hverdag for at virke. Selv små ændringer kan gøre en stor forskel.  

Det er vigtigt, at nye kostvaner er til at leve med i det daglige. En kostomlægning er ikke noget værd, hvis den gør det umuligt at spise sammen med resten af familien, eller hvis madlavningen kommer til at tage unødig meget tid.

Foredrag
Kontakt mig for at høre hvilke muligheder jeg kan tilbyde.

Foredrag med spisning
Du samler 6-10 personer hjemme hos dig. Du og jeg tilbereder maden i fællesskab og vi spiser alle sammen. Efterfølgende fortæller jeg om et kostrelevant emne, som I har valgt. Jeg tilpasser menuen i forhold til det emne I har valgt.

Kontakt mig for at høre hvilke muligheder jeg kan tilbyde.