ANBEFALINGER

Vægttabsforløb

Min type 2 diabetes er væk, så jeg fortsætter de gode kostvaner.
Susanne, 54 år

Mine tanker omkring mad og vægttab er blevet mere afslappet. Jeg er gladere og mere fokuseret/bevidst om, hvad jeg vil bruge mit liv på. Vægttab 15 kg. Nanna er sød, smilende, rolig, anerkendende og deler også ud af sig selv.
Anette, 45 år

Nanna står klar til at hjælpe dig med lige præcis dit problem.
Tina, 58 år

Spiser sundere, har droppet det hvide brød, har madpakke med på arbejde. Har fået en bedre forståelse for hvad der ligger bagved, at man spiser på følelser. Vægttab 7 kg.
Suzette, 47 år

Jeg har har fået fokus på maden og fået sat maden i system. Jeg har fundet mig selv lidt frem og sat fokus på, at nu handler det om mig, og jeg skal kæmpe for det. Vægttab 8 kg.
Maria, 39 år

Jeg spiser sundere, sover bedre og har mere energi og så har jeg tabt 12 kg. Jeg har lært meget også om mig selv. Nanna er nærværende og god til at tage udgangspunkt i det enkelte menneske. Ingen vægttabsrejser er ens og det omfavner og anerkender Nanna.
Tanni, 38 år

Nanna har gjort det lovligt at leve og husker på at selv små ting er sejre.Hun minder os om at være/tænke godt om os selv uanset vægten. Hun er realist, det har jeg nok ikke været tidligere. Jeg har “kun” tabt 5 kg, men jeg er 57 cm mindre og er blevet 10 år yngre.
Trine 

Jeg har fået mere energi og føler mig sundere og lettere. Det er blevet lettere at sammensætte mine måltider. Jeg sover bedre om natten og  har fået gode råd om forstoppelse, hudproblemer og nattesøvn. Nanna er dygtig og brænder for at hjælpe.
Anja, 37 år

Bedre velvære, mindre hovedpine, mere ro i maven. Vægttab 5 kg og mange centimeter. Rigtig god og relevant undervisning.
Maria, 40 år

Nået mit mål, tabt 6,6 kg, tabt 12 cm om maven og 8 cm om brystet. Bedre selvværd. Nanna har et dejligt smittende humør.
Susanne, 57 år

Jeg har tabt mig 10 kg og er blevet meget motiveret. Nanna er dygtig, sjov og ikke så hellig.
Mette, 45 år


Coaching

Jeg har været til coaching hos Nanna. Jeg var meget spændt og nysgerrig.
Under forløbet og efterfølgende var jeg meget positivt overrasket. Det var utrolig spændende og meget lærerigt. Nanna er utrolig dygtig og yderst kompetent og professionel.
Nanna formår at gøre coachingen interessant, spændende og lærerig, og jeg gik derfra med en masse brugbar værktøjer, viden, idéer, tips og forslag.
Jeg kan og vil helt klart anbefale Nanna til andre!
Anne, 30 år.


“Hvordan taler du til din krop” Foredrag for personalet på plejehjemmet Fanefjord i Vordingborg Kommune

Vi havde inviteret Nanna Lynge til at komme og fortælle om” Hvordan taler du til din krop” et 4-5 timers arrangement, der udover at indeholde foredrag også indeholdt en middag for personalet sammensat af Nanna Lynge. Det blev en mindeværdig og meget brugbar oplevelse, fyldt med ideer til hvordan man på egen basis selv kan gøre en forskel i det daglige hvad angår kost.

Nanna Lynge var ualmindeligt godt forberedt, og med sit powerpoint show, krydret med sin uudtømmelig viden, blev man fagligt og mentalt godt rustet til at begå sig ud i, hvad der er sundt og godt for kroppen, og hvad man helst skal undgå, dog uden at blive fanatisk, var en af Nannas pointer.

Den formidable menu Nanna havde sammensat, var en himmelsk mundfuld og er i tiden efter blevet fulgt op af personalet på egen hånd. Der er blevet debateret og prøvesmagt af hinandens frokost, delt erfaringer og opskrifter

Det har helt sikkert haft en positiv effekt at have Nanna Lynge på besøg, hvilket især er vigtigt i et fag hvor man bruger sin krop meget. Vi vil helt sikkert bruge Nanna Lynge igen en anden gang.
Linda, 53 år


”Jeg fik hjælp til min acne”

Da jeg var omkring 14 år begyndte jeg at få acne. Det blev værre og værre med årene og det begyndte at gå mig meget på. Jeg prøvede diverse ansigtssæber for at forhindre urenheder i huden, men det gav ikke den store forbedring.

Jeg blev anbefalet at tage kraftig antibiotika, men jeg valgte ikke at tage pillerne pga. mange bivirkninger, selvom jeg meget gerne ville være fri for acne. Derimod prøvede jeg nogle naturlig baseret piller, som var stærkt anbefalede på internettet, og de virkede også, men ikke nær så meget som jeg ønskede. 

Nanna Lynge anbefalede mig bl.a. nogle stærke vitaminpiller. Disse piller har hjulpet mig rigtig meget og jeg vil selv sige, at min hud i dag ikke ligner, at den er acne ramt. Jeg tager stadig pillerne hver dag, og jeg kan se, at jeg stadig har brug for dem, når jeg i perioder ikke har taget pillerne, for at tjekke om de stadig er nødvendige. Derudover synes jeg, at pillerne øger mit immunforsvar, da jeg ikke bliver lige så nemt syg, som når jeg i perioderne ikke tager pillerne.

Derfor kan det stærkt anbefales at kontakte Nanna Lynge, hvis du lider af acne.
Andreas, 20 år


”Styrer hormonerne dit liv” Tilbagemeldinger fra foredrag i Borup Løbeklub om overgangsalder og PMS.

Interessant foredrag hvor man lærte en hel del om hvad forskellige fødevarer gør for kroppen, specielt med fokus på hvor vigtigt det er at få kulhyderater, proteiner og fedt til hvert måltid. Vigtigt var også problematikken om olier, hvor mange af de anbefalede olier ikke kan tåle at blive varmet op.
Britta

Jeg var meget begejstret for Nannas foredrag. Hun formåede på en nem måde at forklare de forskellige sammenhænge mellem kulhydrater, protein og fedt. Jeg lærte personligt at vitaminer og mineraler nok har større indflydelse på ens velbefindende end jeg troede, og jeg overvejer stærk at kontakte Nanna for at få en personlig kostvejledning.
Vibeke

Spændende foredrag og en øjenåbner for flere af os.
Tina


”Det gav stor motivation for os alle”

Jeg er medlem af en kvindegruppe der skiftes til at afholde inspirerende møder. Jeg valgte at sætte fokus på kosten med hjælp fra Nanna Lynge, idet der var mulighed for at få flere oplevelser på samme aften.

Vi havde et rigtig fint samarbejde omkring menuen og tilberedningen af maden, samt det efterfølgende foredrag. Nanna havde givet os mulighed for at byde ind med de emner, der interesserede os mest, hvilket gjorde det meget nærværende og meningsfyldt for den enkelte. Menuen var komponeret ud fra disse emner, så vi havde mulighed for at smage noget nyt og anderledens.

Det var en rigtig god oplevelse med mange facetter – smagsoplevelser, diskussioner og ny viden. Det gav stor motivation for os alle til at ændre små ting i hverdagen til et sundere liv.
Britt, 44 år


”Meget bedre nattesøvn”

Efter jeg har været til kostvejledning hos Nanna, oplever jeg en meget bedre nattesøvn. Jeg har tidligere kun sovet ca. 2 timers sammenhængende søvn om natten og været oppe og spise om natten. Nu sover jeg 5 timer ad gangen og jeg spiser ikke om natten længere. Jeg bruger heller ikke sovepiller mere.

Jeg oplever, at jeg er blevet meget mere nærværende og har mere energi. Jeg har fået nogle lækre og nemme opskrifter, som giver en rigtig god mæthedsfornemmelse, så jeg ikke har behov for at småspise hele tiden. Jeg taber heller ikke mit hår længere.
Dorte, 49 år